3 مدل نان بدون خمیر مایه

https://irancook.ir/3-%d9%85%d8%af%d9%84-%d9%86%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%86-%d8%ae%d9%85%db%8c%d8%b1-%d9%85%d8%a7%db%8c%d9%87/

در این مطلب طرز تهیه سه مدل نان بدون خمیر مایه آموزش داده شده است. خمیر مایه یکی از انواع شناخته شده مخمر است که با رشد آن در خمیر موجب افزایش حجم و پوکی نان می شود. نان لواش، نان صبحانه و نان تابه ای یا کلوچه ای سه مدل نانی هستند که دراین […]

نوشته 3 مدل نان بدون خمیر مایه اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.